Doç.Dr.Abdüllatif Şener Ortaokulu

Vizyon: ’Eğitimde kaliteyi sürekli hale getirerek her gün daha iyiye ulaşmak için; Doç. Dr. Abdüllatif ŞENER ortaokulunu; okul paydaşlarının güçleriyle en kısa zamanda, bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen, liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, sosyal etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: ‘’Çağın gerçeklerine uygun, teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip eden ve uygulayan, nitelikli ve kaliteli bir eğitim hizmetinin sunulabilmesi için gerekli şartların oluşumunu sağlamak ve bu amaçla kaynaklar yaratarak eğitim sürecini desteklemektir.

Başarılar: Okulumuz 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında TKY Sivas 2. olmuştur. 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında TKY Sivas 1. olmuştur 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında öğrencimiz Hilyenur Hatipoğlu kitap okuma yarışmasında sivas 2.olmuştur. Okulumuzda 2012 yılında 3.tane öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesini, 11 tane öğrencimiz Anadolu Lisesini,3 tane öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesini,1 tane öğrencimiz Turizm Meslek lisesini kazanmıştır.

Saatler: 08:30-11:40 13:00-15:20
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL TURNUVASI FUTBOL TURNUVASI SATRANÇ TURNUVASI
Bilimsel Etkinlikler: FEN BİLİMLERİ VE MATEMATİK ALANLARINDA ÇALIŞMALAR YAPILMAKTA